Wappenveckan!!

MÅNDAG: GRILLIS Ta med dina förfriskningar och kom till TF och njut av gott sällskap, spel, lekar och annat roligt! Grillen är varm om du vill grilla eget!

TISDAG: SYFIILISBASTU Behöver din halare pyntas? Har du en hög halarmärken som du inte orkar sy? Behöver du sällskap att få dehä gjort? Eller vill du bada bastu? Kom på Syfiilisbastu! Överraskningar utlovas!

ONSDAG: JUBBEKLUBBEN Har du drömt om att bli medlem i en av de mest sofistikerade klubbarna? Har du alltid önskat göra det med mååånga shottar öl? Har du vad som krävs för att bli medlem? Kom och visa vad du går för! Du kan delta antingen i par tillsammans med någon eller allena.

TORSDAG: NAMÖ och BP På torsdag är det NaMö och efter det slappnar vi av med DARRAS BP-turnering! Det kommer att spelas i lag på två personer så ryck din bästa BP-partner i ärmen och kom på turnering!

FREDAG: PHUXSPEX, YJ-STARTSKOTT och WALPURINKIERROS Kom och kolla på phuxarnas mega super hurja spex, heja iväg YJ-laget och kiertelera på en hurja Wappig rastikiertely tillsammans med hela resten av Otnäs!

WAPPEN: mer detaljerad info kommer per mail!

12-> hemligt program på hemligt ställe Kväll: Sitz och mösspåläggning

Anmälningen öppnar 20.4 klockan 12! Lönar sig vara snabb 👉 https://forms.gle/heSXkj1r9XGcn86m8 👈

Klä er enligt väder och ta på er det bästa humöret för de e ju WAPPEN🤩🥳 måånga överraskningar utlovas!!!

Anmälningarna kommer inom kort så håll ögonen uppe👀👀

Halarmärke utlovas för alla evenemang o de lönar sig att samla så många som möjligt ;))